Jobber som mobilleverandører

Husker du da en tekstmelding kostet nesten en hel krone, og det var et veldig lite utvalg med abonnement som ga deg en kvote på sms per måned? Nå har nesten alle mobilleverandørene i Norge åpnet abonnement for gratis tekstmeldinger og telefonsamtaler, mens det de er ute etter å tjene på er mobildata – selv om det også nesten er gratis i disse dager.

Mobilleverandører endrer sine tjenester og tilpasser seg etter brukerens behov. Deres jobber som mobilleverandører er å alltid tilfredsstille deg, og gi deg best mulige tilbud til dine bruksområder. Nå som mobildata er det nordmenn bruker mest, kaster mobilleverandører gratis mobiltelefoner, tekstmeldinger og tellerskritt etter deg, mens den lille summen de ber om hver måned går mest til dekningen av mobildataen din.

Større mobilleverandører

De fleste mobilleverandører opererer under større nettverk, som Telenor og Netcom, og det får deg kanskje til å stille spørsmål om hvilken mobilleverandør du bør velge.

Til opplysning rekker både Netcom, OneCall, MyCall, NextGenTel og Chess

Telenors signaler ut til Djuice, Chilimobil, Talkmore, Hello og selvfølgelig Telenor selv.

Det er lett å slå opp dekningsnettverket til både Netcom og Telenor, slik at du mobilleverandørerfinner ut hvilken mobilleverandør som er best for ditt område.

Selv om mobilleverandørene så og si har kommet til et punkt hvor dekningen over nesten hele Norge er lik, er det fortsatt avgjørende om du får inn signaler høyt oppe på fjellet fra alle mobiloperatørene. Om man skulle stå fast på høyfjellet i vinter, er det lurt å huske på at Telenors sporing kan finne ut hvilket punkt mobiltelefonen din var på, mens Netcoms stopper ved nærmeste base.

Mobilleverandørene jobber stadig for å gi deg de beste tilbudene på den nyeste teknologien innen mobilverden, og det er alltid en god idé å sjekke flere mobilleverandører for å se hvilke kupp som passer deg.