Lytt til musikk på mobiltelefonen

Hører du mye på musikk? Nyter du friheten over å lytte til det på mobiltelefonen mens du spaserer deg en tur, venter på toget eller står i kø på Rema 1000? Visste du at du ikke behøver betale store summer for å alltid ha tilgang til musikken din, selv når du ikke er online?

Applikasjoner på smarttelefoner og nettbrett har revolusjonert måten de fleste lever livene sine på. Sammen med millioner av andre apper, har selvfølgelig mange fantastiske musikkapplikasjoner tatt av hos folket, ettersom de har gitt oss muligheten til å høre vår favorittmusikk hvor og når som helst. Det er en helt ny musikkmåte å sortere og lytte til musikk på, og tilgjengeligheten på digitale enheter har fått de fleste til å kaste CD-spilleren for lenge siden. Det finnes allerede mange ulike musikkapper som du enten kan bruke gratis eller betale et månedlig gebyr for.

Mye omtalte WiMP er dyrere abonnement enn de fleste tjenestene for strømming, men tilbyr til gjengjeld strømming i full CD-kvalitet. På midten av treet er de populære appene Beat, Sony Music Unlimited, Xbox Music og Rdio, som har omtrent samme priser og valgmuligheter. Alle gir deg tilgang til å lage egne spillelister, lagre andres spillelister og å opprette offline musikkbibliotek.

Største tjenester for strømming av musikk

Spotify er en av Norges største tjenester for strømming av musikk, og har blitt trendy i store deler av verden med deres gratiskonto, med begrenset tilgang til deres premium-muligheter.

Du bør også sjekke ut Google Play Music, som gir deg tilgang til å laste ned musikk du har kjøpt eller har lagret på datamaskinen din og lage egne offline spillelister, helt kostnadsfritt. Google Play Music tilbyr også abonnement, og gir deg muligheten til å laste ned musikk gratis.

Og, ikke glem å nyte å lytte til musikk på mobiltelefonen din når du har ubegrenset tilgang til favorittmusikken din!