Telefon Butikker

Hvor kan man få de beste prisene på nye mobiltelefoner eller mobile bredbånd? Du har et mangfoldig utvalg av telefon butikker å velge mellom, og er kanskje usikker på om det enkle faktisk er det beste. Hvilke valgmuligheter har du?

Øverst på lista til mange når de velger hvilken butikk de skal handle mobil fra, er naturlig nok to av Norges største mobiloperatører: Netcom og Telenor. Med nesten 200 telefon butikker i hele Norge, er det et enkelt og praktisk valg å besøke dem for å sjekke om de har det du er på jakt etter.

En annen populær mobiloperatør med egne butikker er Tele2, som åpnet sin første fysiske butikk i 2012.

Att velge telefon butikker

Man kan også velge å gå til en telebutikk som spesialiserer seg på mobil. De har tilbud og varer fra både de største mobiloperatørene, samt mange av operatørene som ikke har egne fysiske telefon butikker, slik som Djuice, One Call og Telio. Hos disse små butikkene har du muligheten til å se på store oversikter fra ulike kjeder, og finne tilbudet som passer deg best – og mest sannsynlig uten at selgeren favoriserer noen av operatørene for å få flere salg.

telefon butikkerAndre større kjedebutikker innen elektronikk selger også mobiler og abonnement fra ulike mobiloperatører. Om du bor på et lite tettsted, er kanskje dette den letteste måten du kan få tak i en butikk som har mobiltelefoner. Noen av de mest kjente elektro-kjedene er El-kjøp, Expert, Lefdal og Siba.

Og selvfølgelig, en voksende trend: å kjøpe mobiltelefon på nett. Telefon butikker er å finne på hver mobiloperatørs hjemmeside, og det er både praktisk og lettvint å bestille nye varer på nettet. Det finnes også eksperthjelp og råd på nettet om hvilke telefon butikker man kan velge, og som ofte forteller deg om de beste tilbudene og salg eller kan gi deg store rabatter.