Tilbehør til mobiltelefoner

Man kan pimpe mobiltelefonen med så mye tilbehør som bilen sin i disse dager, og bruke så mye sparepenger man måtte orke for å holde seg oppdatert på alt Tilbehørsom har blitt designet og utviklet for mobiltelefoner. Det er lett å bli forvirret, for hvilket ekstrautstyr har man egentlig behov for? Hva er virkelig verdt å investere i, og hva er bare for spesielt interesserte? Sjekk hvilken type du er nedenfor, og finn ut hvilket tilbehør du kanskje bør skaffe deg.

En liste over tilbehør

  • «Du bare ringer og tekster, og bruker mobiltelefonen svært sjeldent.»

Om du ikke er en hyppig bruker, men kun ringer og tekster, er det fortsatt lurt å få tak i høretelefoner. På den måten kan du også kommunisere i bil (om du ikke har et integrert system), og ha folk på øret med mobilen i lomma mens du er ute på tur.

Om du har en smarttelefon er også et av disse gummi- eller beskyttelse dekslene en smart tilbehør, slik at den ikke knuses hvis den uheldigvis skulle falle i bakken.

  • «Du gjør all jobb kommunikasjon, samt er ivrig på sosiale medier og musikkstreaming tjenester.»

Skaff deg bluetooth til øret og et par gode høretelefoner – eller kanskje trådløse høretelefoner som går på bluetooth. Om du ikke vil at batteriet skal tømmes mens du er ute på farten og lytter til musikk og oppdaterer statuser, er en trådløs lader også et smart kjøp.

  • «Du tar drøssevis med bilder og bruker mobiltelefonen til redigering av fotografiene.»

Om din mobiltelefon tilbyr ekstra kamera tilbehør kan det kanskje være moro å investere i litt utstyr til bildene dine, samt å kjøpe en LED-penn slik at redigeringen blir enklere.

  • «Du bruker mobilen konstant, både til musikk, internett, teksting, samtaler, tar mange bilder og har behov for å være tilgjengelig i bil.»

Få tak i et trådløse hodetelefoner for å ha tilgang til musikk, samtaler og bruk i bil, samt en LED penn som kan gjøre touch-opplevelsen lettere og mer effektiv. Om du er en ordentlig fotoentustiast, bør du kanskje også vurdere å få tak i kamera tilbehør til din mobiltelefon.